Промоции, цени - MagicGreenLand - MGL

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Услуги

ПРОЛЕТНА ОФЕРТА


Здравейте, с удоволствие искам да Ви представя, нашата пролетна оферта. Само сега и само за Вас – 4 в 1. Поръчвате една, а получавате четири операции за вашата градина, но цената остава същата. Аериране на тревната площ, торене на цялата градина, задължителното пролетно пръскане и консултиране по въпроси, които Ви интересуват или притесняват. И всичко това само за сумата от 200 лв. На практика торенето, пръскането на вашата градина и консултацията са напълно безплатни. Възможно ли е? Да това е възможно само при нас. И само сега. Не се бавете възползвайте се от нашата пролетна оферта. Цената важи само за дворове с площ до 600 кв.м. и само за района на София. Определянето на услугата за площ на двора по- голяма от 600 кв. м. също е съобразена с пролетната оферта. Така за площ от 600 – 1 000 кв. м. цената е 400 лв. При площ 1 000 – 2 000 кв.м. цената е 700 лв.
Не се бавете, потърсете ни – защото Вашата градина е лицето на Вашата къща, а тя се нуждае от тези задължителни за този сезон манипулации.


           Готови ли сте за лятото?


      Кажете „СТОП“ на кърлежите, комарите, паяците, бълхите, мравките и домашните вредители. Този досаден проблем може да се окаже истинска напаст, като застрашава не само комфорта Ви, но и вашето здраве. Ние може да се справим с това. Потърсете ни, за да получите:

·          Посещение във Вашия дом, в удобно за Вас време (събота и неделя);

·          Пръскане на Вашия дом, алеи, пътеки, мазета, гаражи и градини.

  Цена за борба срещу насекоми и вредители – 90 лв.(отнася се за имоти в град София с   площ до 300 кв.м.)

  При по-големи площи цените са, както следва:

·          Площ 301-600 кв.м. – 150 лв.;

·          Площ 601-1000 кв.м. – 280 лв.;

·          По-големи площи – по договаряне.

  Няма как да пренебрегнем факта, че цикълът на размножаване на кърлежите и три пъти в  годината – 1-30 април, 15 юни – 15 юли и 1-30 септември. Препоръчваме употребата на  специален продукт, който осигурява висока ефективност. Това е Nymphia® (Нимфия) - единственото техническото средство за бързо отстраняване на кърлежи.

  Вижте продукта на: http://www.tickfree.eu/

 
Нашата фирма предлага и превантивна мярка за борба с влечуги - змии, гущери и др. А  така също и борба с къртици, земни кучета и др.


КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ЕЛХИ за 2018 година

На всички наши бивши, настоящи и бъдещи клиенти, партньори и колеги искам да заявя, че и тази година фирмата ни ще предлага живи елхи за светлите коледни и новогодишни празници. От постигнатите резултати през изминалите години смятам, че напълно заслужихме и оправдахме гласуваното ни доверие с високо качество и ниски конкурентни цени.

Надявам се ние да донесем топлината и уюта във вашият дом. Нека и тази година частичка от нас, да бъде с Вас по време на празниците.

За връзка с нас: 0887 79 16 37

Ето и ценовата листа за тази година.dragomirapostolov_05@abv.bg
Драгомир Апостолов.magicgreenland@gmail.com


 
Google+
Назад към съдържанието | Назад към главното меню